EE

MYFITNESS TEAM CHALLENGE x NIKE

 

 

 

 

 

 

 

 

Sügise lõpupoole otsustasime tüdrukutega osa võtta MyFitness Team Challenge’ist: oli vaja panna kokku neljaliikmeline meeskond ning külastada loetud arv rühmatrenne nädalas ja kuus, seda kolm kuud järjest. Olles välja valinud kõige parema tiiminime üldse, motiveerisime üksteist, käisime trennis ja olime üksteisele toeks, elasime üksteisele kaasa – kokkuvõttes oli see väga positiivne kogemus! 
Kui peaauhinna võitjateks kuulutati jaanuaris välja meie oma GYM CLASS HEROES, olime rohkem kui elevil ja väga tänulikud sellise võimaluse eest! Minnes Sportlandi, et oma väljateenitud auhinnaraha Nike’i toodete näol lunastada, sain aru, et hoolimata kõrgete kontsade armastusest ei olnud mu sisemine ketsiarmastus kuhugi kadunud – väljusin poest lisaks kõigele muule ka paari Air Maxide ning Free Run Flyknitidega. Viimaseid olen saanud jooksulindil juba katsetada, sest väljas kohe üldse ei taha hetkel ning siiani on need olnud väga mugavad. 
Lisaks saime endale ka Polari A360 aktiivsusmonitorid, millega on väga mugav oma päevast liikumist jälgida. Pulssi ma endal tihti ei mõõda, küll aga olin ammu käekella tahtnud ning selle sammulugeja teeb samuti elu palju mugavamaks. 
Suured tänud siinkohal: MyFitness, Sportland, Nike, Polar ning muidugi ka mu oma enda tiimile GYM CLASS HEROES!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.