FASHION, Lifestyle

VEEBRUAR x TALLINN

VEST – RESERVED
COAT – ZARA
SWEATER – H&M
RING – ALDO

Nädalavahetusel käisin Tallinnas vabariigi aastapäeva tähistamas, kusjuures sõit pealinna koos mõne kohaliku kultuurisündmusega käivad alati justkui käsikäes. Laupäeval käisime perega Estonias kuulamas ERSO “Alternative Energy” kontserdit. Lummav oli jälgida, kuidas orkestrimuusika ühildus videomontaaži klippide ja värvikombinatsioonidega, seda eriti Mason Batesi loome puhul. Olin kotti pakkinud ka kaamera ja ei jõudnud ära oodata, millal jälle pildistama minna saab. Mere ääres oli külm aga väga maaliline.

I spent the weekend in Tallinn celebrating our National Independence Day. Since I had brought my camera, I couldn’t wait to have a seaside shoot with it. The seaside was cold but the scenery made it all worth it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.