FASHION

PARKA MODE

   
PARKA – Zara
TOP – H&M
TROUSERS – H&M
Olin juba pikemat aega endale parkat otsinud. See on minu meelest garderoobis nii vajalik ja stiilne element. Praegune ilm on siin niivõrd muutlik, mille tõttu on tegu ka praktilise valikuga, ilmselgelt. Viimasel ajal olen tegelenud lõputöö ja blogiga, kujundanud ja katsetanud uusi võtteid. Ausalt öeldes on natuke hirmutav mõelda, kui kiiresti on need kolm aastat Tartus läinud ning varsti peab hakkama jälle avaldusi, motivatsioonikirju jm saatma. Sellega seoses on mul mitu erinevat mõtet ja mõni kindlam plaan, ent esialgu olen seda jaganud vaid üksikutega. Soovin oma valikutes olla täiesti kindel ja et plaan oleks täiesti paigas enne, kui seda suuremale seltskonnale avaldan. Eks näis, mis saab. Kui varem tekitas teadmatus minus hirmu ja kahtlust, siis nüüd võtan seda omaks ning see tekitab minus rohkem elevust ja muuseas ka uudishimu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.