FASHION

SPRING PRINTS

Top – Mango
Skirt – Bodyflirt
Shoes – Vivian Vau
Tights – H&M
Bag – Mango
Bracelet – Mango

Ring – ALDO

This skirt is one of the most colorful pieces I’ve bought in literally years. It’s a perfect transition piece into spring, along with these ankle boots, because yes, we are still in seasonal transition here. This was the first time this year that I could go out and not wear a coat! Okay, so I took my coat off for twenty minutes and put it back on because I got too cold. It’s a start nonetheless!
Esiteks, seelik – ma polnud juba mitu aastat endale midagi nii värvilist ostnud! Seeliku ja nende poolsaabaste näol on tegemist väga heade üleminekuriideesemetega (otsetõlge heh, kas nii öeldakse?), sest ilmselgelt pole siia kevad veel täiesti kohale jõudnud, ootame, üks päev korraga! Siiski sai seekord esimest korda mantlita väljas oldud! Tegelikkuses võtsin mantli umbes kahekümneks minutiks ära ja siis hakkas mul külm. Algus sellegipoolest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.